http://lugnet.bokadirekt.se

StarCode Healing är en healingform som är hjärtcentrerad. Den kopplar ihop det fysiska hjärtat med universums puls och med jordens hjärta och puls. Det gör att energin arbetar lika mycket uppåt som nedåt. Det innebär att en stressad person kan bli jordad och grundad av StarCode healing, medans en person som har svårt att finna hopp lyfts upp och har lättare att se vägen framåt. Den som får StarCode Healing blir ofta väldigt lugn och avslappnad, en känsla som kan hålla i sig en lång tid efter behandlingen. Många upplever även en större stabilitet och trygghet i livet.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen sker vanligtvis liggande på en massagebänk om klienten inte har för ont för att ligga ner, då kan man sitta på en stol i stället. Klienten behåller kläderna på och StarCode utövaren håller sina händer en bit ovanför kroppen och ibland på kroppen. Händerna kan upplevas som mycket varma eller som kalla och svala. Båda dessa upplevelser är helt naturliga. Det brukar vara en mycket behaglig och djupt avslappnande upplevelse. Vissa upplever färger och toner, andra somnar eller försvinner bort en stund. Allt är naturligt och kan variera från gång till gång.

Den aktiva behandlingstiden är 15-20 minuter. Under den tiden fyller klienten på med den livsenergi som han eller hon behöver just då. StarCode healing-energin vibrerar snabbt vilket innebär att behandlingstiden är kortare än vid många andra behandlingar.

StarCode healing är självreglerande vilket innebär att det är klientens eget energi-system som ”drar” så mycket energi som behövs, ungefär som en växt som suger åt sig vatten. StarCode Healing är självsökande. Det innebär att energin söker sig dit den bäst behövs. 

Reaktioner under behandlingen

Hjärtat är nyckeln till varje nivå av medvetande och under en behandling med StarCode healing öppnas och balanseras hjärtat. Det gör att blockerade känslor och tankar släpper taget och skapar ett större flöde i livet, vilket i sin tur leder till bättre hälsa och ett mer harmoniskt liv. Den som får behandling kan reagera med att skratta eller gråta, vilket är ett naturligt sätt för kroppen att göra sig av med spänningar som suttit fast. Många upplever även att de är fyllda med kraft och energi efter behandlingen. Personer som är intuitiva eller konstnärligt lagda kan uppleva en starkare intuition eller ett större kreativt flöde av StarCode healingen och den ökade mängden livsenergi i kroppen. De som utövar sport och idrott kan uppleva en större synkronicitet i sina rörelser och en ökad uthållighet. De som har svårt för inlärning kan uppleva att det går lättare att koncentrera sig och ta in information

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan man känna sig både varm och kall. Det är inte ovanligt att man får frossa. Det är kroppens sätt att justera all energi som den tagit del av. Man kan även känna sig lite yr eller svag i benen direkt efteråt. Du bör därför vänta en liten stund efter behandlingen innan du sätter dig bakom ratten och kör bil. Ett glas vatten och en stunds återhämtning brukar vara det som behövs..

Dagarna efter en StarCode behandling kan man svettas mycket, ha illaluktande avföring och dålig andedräkt. Vissa kan även få en lätt huvudvärk. Det är ett bra tecken på att kroppen reagerat på behandlingen och gör sig av med gifter i kroppen. Genom att dricka mycket vatten och dra ner på exempelvis kaffe hjälper du kroppen att rensa ut och justera sig till den nya energifrekvensen.

Det är också bra att föra dagbok eller anteckningar då gamla känslor, tankar och idéer släpper sitt grepp för att ge utrymme för nya.

Hur många behandlingar behövs?

Antalet behandlingar varierar från fall till fall. 3-5 behandlingar är att rekommendera för att uppleva mer permanenta förändringar. En obalans som skapats under många år tar vanligtvis fler behandlingar för att komma till rätta med. Det bör inte gå för lång tid mellan behandlingarna. Efter en behandlingsserie är det bra att boka en uppfölj- ningsbehandling efter några månader. Det kan vara extra viktigt om det är en större förändring som har skett. Den mentala kroppen har en förändringscykel som är 2 ½ år. Det innebär att de kommande 2 ½ åren efter ett tillfrisknande är en viktig period. Att arbeta med uppföljande behandling för att försäkra sig om att allt håller sig på rätt bana kan därför vara mycket klokt.

http://lugnet.bokadirekt.se