För närvarande är det mycket stress och oro ute i samhället. Upplever du oro inför framtiden? För att finna svaren så behöver vi i bland hjälp och vägledning. Jag ser perspektiv som du själv inte ser på grund av olika orsaker.

Medial vägleddning

Jag är Clairvoyant Intuition´s medium, Livscoach, healer och använder ibland tarotkort och pendel. För mig är det en bra kombination av olika verktyg att arbeta med i vägledning. Det ger en större bild och förståelse för olika livssituationer, budskap och hur du tar dig lättsammast  till nästa steg..

I genom vägledning så får du insikter, hur du enklare tar dig igenom de utmaningar du har i din vardag, ditt kärleksliv, familj, övriga relationer, ekonomi, arbete, företagande, personlig och andlig utveckling mm

Ibland under en vägledning så får du en bekräftelse på det du redan känt på dig. Då har Din intuition, Din inre röst redan gett dig en vägledning. Men det är inte alltid lätt att följa sin egen inre röst.

Min intention är att alltid göra mitt bästa som Clairvoyant medium. Jag är rak och ärlig i vår kommunikation. Du får den vägledning och Coachning som du behöver som bäst just nu.

Ingen fråga är för stor eller för liten. Jag skickar gärna healing under tiden vi pratar när du ber mig!

Välkommen att boka din konsultation https://www.bokadirekt.se/places/lugnet-p%C3%A5-gr%C3%B6ngatan-friskhuset-f%C3%B6r-hela-dig-26278

Helene Jonsson, Clairvoyant intuitionsmedium, Livscoach och healer.
Verksam professionellt sedan 1997 i mitt eget företag och spålinje.

info@energikanalen.se eller ring 063-518684 om du vill boka
andra tider än de som ligger ute i kalendern.