Ordet healing kommer i från engelskans heal och betyder läka. Ja, inget märkligare än så, men ordet healing i Sverige har av någon anledning fått många uttryck. Så som jag ser det är Healing en mjuk och kärleksfullt medveten energi behandling. Behandlingen börjar med ett samtal där du berättar vad du behöver hjälp med. Du väljer själv om du ligger eller sitter. De flesta föredrar att ligga och bli ombäddad. Jag arbetar som en kanal som kanaliserar ner en kraftfull transformerande och läkande energi ifrån källan.

Det går inte att i förväg säga hur du kommer uppleva behandlingen. De flesta upplever ett välbehagligt lugn, eller som en drömsömn, andra ser färger,  känner sig energipåfylld efteråt mm. Det finns inget förutsägbart vad du kommer att uppleva. Detta beror på dina sinnen, ditt medvetna och ditt undermedvetna, hur dessa sammarbetar. Detta är olika ifrån individ till individ. Därav finns det inget rätt eller fel, vad du upplever. Det är din upplevelse, din läkning.

Det går jättebra att få sändande healing på avstånd. Då bokar vi tiden och tar samtalet på telefonen.

Jag har utvecklat min egen Intergalactic healing teknik i samarbete med Intergalaktiska federationen

Studerat;
The energetic heart – filosofi
Reiki Master
StarCode Healing i 5:e graden
Crystal healing

Allmänt om hur healing fungerar
Andlig healing är den universella kärleksenergi som kommer från universum/källan, eller vad du väljer att kalla energin. Det är en gåva till alla människor här på jorden oavsett vilken världsdel eller religion vi tillhör. Alla som har utvecklat en stark medkänsla och har förståelse för allt levande, kan ge och känna av denna läkande energi (healing).

Healingenergin är en energi av totalt villkorslös kärlek som kommer från universum, källan, den gudomliga skaparkraften, kosmos – ja, vilket ord du väljer att uttrycka och du är bekväm med. Det är en skapande kärleksfull energi. Denna energi är i ständig expansion av ljus och kärlek. När vi ger av denna kärleksfulla energi använder vi oss av den helande och läkande kraften av villkorslöst tjänande. Jag tar inte energi eller helar inte ifrån mig själv utan är endast en kanal för den kärleksfullt läkande energin.

Alla tillstånd kan behandlas med healing och det är inte nödvändigt att tro. Det är bara att acceptera det som sker under behandlingen. Eller precis som i traditionell medicin, men det är inte nödvändigt att tro och därför kan även en skeptiker få nytta av healing. Healingenergin går alltid dit den behövs mest, oavsett om det är till den själsliga, mentala, emotionella eller den fysiska kroppen. Även om en healer kan se eller känna av olika tillstånd i kroppen så diagnostiserar ej en healer. Beroende på olika tillstånd både i kropp och det mentala påverkar healingenergin alla människor olika, och man kan därför inte på förhand bedöma hur fort ett tillstånd kan ändra sig. Det kan vara två identiska sjukdomstillstånd och där den ena känner en stor skillnad fort medan den andra inte upplever någon skillnad alls. Nu vet man att alla påverkas på något sätt, allt börjar på cellnivå. Healingenergin har inga negativa biverkningar – utan tvärtom, på något sätt blir det alltid en bättring.

Oftast har healingenergin en mycket fin effekt på stressrelaterade tillstånd och genom detta har kroppen själv möjlighet att ta hand om läkningen, men allt är beroende på olika tillstånd. En healers största uppgift är att ge människor en ökad livskvalitet, genom denna healingenergi. Vad många kallar ”Mirakel” är väldigt sällsynt men desto vanligare är att man sakta men säkert känner en ökad livskvalitet – och bara det är mycket värt! Man kan aldrig lova något som healer men genom förståelsen för hur denna villkorslösa kärleksfulla energi fungerar vet man att det alltid tas emot på något plan, vilket alltid är välbehövligt och välkommet.

Healingenergin kan ges till alla, även bebisar, unga barn och djur och ingen av dem kan på något sätt ha förutfattade meningar med den. Det är ett ganska självklart uttalande men det är ändå viktigt att förstå att det inte krävs något av den som får healing. En öppenhet och en vilja att acceptera hjälper givetvis precis som en önskan om bättring – en positiv livssyn och attityd hjälper alltid healingen, precis som i traditionell läkarvetenskap. Vårt sätt att tänka spelar en viktig roll i all bättring av tillståndet oavsett vilken behandling man än får. Man får alltid healing fullt påklädd även om ytterkläderna tas av, likaså om man använder glasögon eller hörapparat. Detta påverkar inte healingenergin på något sätt, men är för din egen trevnad.

OBS! Andlig healing är ett komplement till traditionell medicin och aldrig istället för den. Sök alltid läkare om du är osäker och om du står under någon form av behandling från läkare, så assisterar healing energin denna och ökar på de positiva egenskaperna av den behandlingen.