Stimulerar kroppens blodcirkulation och flöde av energi, lindrar smärta, stärker immunförsvaret, mjukar muskler och leder, hjälper kroppen att självläka. Du finner inre harmoni och därmed slappnar du av.

Sanjo terapi stärker kropp och själ och löser upp spänningar och blockeringar som är lagrade i cellminnet, dessa är ofta grunden till fysiska obehag. SanjoTerapi behandling förbättrar kroppens blodcirkulation och energiflöde, lindrar smärta, stärker immunförsvaret, mjukar upp muskler och leder mm. Kroppen slappnar av så den kan släppa stress och du upplever då harmoni.

Behandlingen är baserad på resultatet från den individuella diagnosen som baseras på bla kinesiologi tester och ett första besök tar ca 80 min uppföljnings besök ca 50 min.

Några exempel där Sanjo-terapi har visat sig hjälpa bra;
Cirkulationsproblem
Huvudvärk / migrän
Sen, led, muskel & nervproblem
Inflammationer
Eksem och andra hudproblem
Allergier
Nacke och ryggsmärta
Mag och tarmbesvär (IBS mm)
Candida albicans
Förstoppning och diarré
Svagt immunförsvar
Urinala infektioner
Infektioner i allmänhet, t.ex. cystit
PMS och andra hormonella problem
Metabolismproblem
Depression
Stress och ångest
Utmattningssymtom

Diagnosen ställs med intuition, anamnes, testmetod som liknar kinesiologi, ansiktsdiagnostik mm. Behandling utförs efter vad varje person behöver som samtal, soft manipulation av skelettet, muskel och ledkorrigering, behandling med olika massagemetoder, triggerpunkter, transformation, påfyllnad av bioenergi då fokus och avslappning är viktigt för att kunna nå djupt inom (yin-nivå) och att påverka bioenergierna.

Detta kan kompletteras med att återställa syra/bas balansen, naturläkemedel, Isotopiska & homeopatiska medel eller kosttillskott.

Ett ogräs kan inte avlägsnas genom att klippa av den, men det är också nödvändigt att ta bort rotsystemet för att inte låta gräset växa igen. Det finns många österländska metoder som är bra, med tanke att man tar hänsyn till miljön som patienten växte upp i och nuvarande livssituation. Här tar vi hänsyn till alla faktorer. I den västerländska civilisationen (industrins värld) där människor är starkt utsatta för miljögifter, stress och surt regn, är de gamla traditionella metoderna bortglömda. Vi behöver balansera kroppens grundprinciper, syra/bas-balansen, innan det är möjligt att uppnå ett resultat som är hållbart, oberoende av vilken behandlingsmetod som används.

I dessa dagar när människor bränner ut sig är det också viktigt att förändra vår tankegång och börja söka efter livskvalitet. Kanske står du också i ett vägval i livet, där du börjar söka din inre sanning för att kunna
nå en bättre livskvalitet, lära känna dig själv och uppleva välmående. Här kan Sanjo terapeuten vara den som ger dig vägledning och viktiga nycklar till ditt högre medvetande.

Metoden har utvecklats av Jonas Ugander under sin tid som naturterapeut och andlig healer.
Ordet, Sanjo kommer ifrån Sanskrit – att hålla fast vid sanningen.

Sanjo står för frisk, stark, kraft, ljus, kry, pigg, hälsosam, välmående mm