Används för att tex bryta vanor, minnen, beteenden, återkommande känslor mm som stör dig i vardagen. Alla händelser vi varit med om, alla tankar, alla känslor, trauman mm vi varit med om lagras i vårt cellminne.

Ja, det blir en hel del medvetna och omedvetna händelser som kan påverka hur vi lever vårt liv.

Att arbeta med sitt cellminne är välbehövligt för oss alla men speciellt när du kommit till en punkt där du medvetet väljer att omstrukturera ett mönster eller traumatiskt minne som inte tjänar sitt syfte längre.

Vi pratar igenom dina önskemål och vad du behöver hjälp med. Därefter så ligger eller sitter du bekvämt och följer instruktioner som påminner om en guidad djup meditation.
Du är hela tiden medveten om vad som sker och gör medvetet egna val under sessionen .
Efteråt så är du fortfarande medveten om dina minnen men du har fått en neutral inställning så att de inte påverkar dig negativt längre.

Transformation betyder att omvandla något, så jag använder hjärnans naturliga sätt att uppfatta det som programmeras in.

Healing betyder att läka. I detta fall igenom en kärleksfull energiöverföring. Där du som kund får en upplevelse av att något nytt kommer. Kombinationen är förträfflig.