Här skriver jag till dig igenom kanaliserad Autoskrift  ifrån ditt högre jag som jag då är i stunden en en kanal till.

Kanaliserad Autoskrift kan man beskriva som en personlig kurs om dig själv i från ditt högre jag. Din själsliga utveckling är i konstant expansion, strävar alltid att bli ljusare och klarare i sina insikter och se djupare in i sin visdom. Som jag brukar säga den personliga och den själsliga utvecklingen behöver gå hand i hand om vi ska må bra och gå vår egen väg utifrån vår visdom. Samtidigt som vi ska samarbeta i medmänsklighet till oss själva och till andra.

Det arbetas med dina energier en stund innan, under  och efter vårt möte. Det sker en vibrationshöjning i din frekvens så det som varit har varit, kunskapen finns kvar men det som varit utmanande planar ut. Ditt energifält, (Aura) blir ren och klar. Det går att jämföra med en fläckig vi blus som vi tvättar ren och stryker så den blir vacker igen. Det är bra om du har det lugnt omkring dig så du kan vara fokuserad på dig själv och din kropp.

Jag sitter en stund innan och tonar in mig på din frekvens i genom en frekvenshöjande meditation. Då ändras min frekvens och jag kommer i en form av transtillstånd (förändrat medvetandetillstånd). Jag kan då exempelvis få en annan röst eller annat ordval än jag brukar.

Jag kommer inte ihåg vad jag har sagt till dig under kanaliseringen efteråt. Det är som det raderas ur min hjärna. Informationen är skyddad till dig. Det kommer mycket information och går ofta snabbt.

(Det är viktigt med inspelning så du kan lyssna på informationen igen. Kanaliseringen spelar du lämpligen in på till exempel din smartphone eller en diktafon).

Kanalisering i autoskrift går bra att få både via en fysiskt träff eller via telefon.

https://www.bokadirekt.se/places/energikanalen-co-lugnet-p%c3%a5-gr%c3%b6ngatan-13648