Under denna medvetandehöjande meditationskväll med Jonas Ugander får själen chans att göra sig hörd. Din själ har all kunskap, all vishet, allt du behöver för att få svar på alla dina frågor och funderingar.

Vi lever alla i en snabbt skiftande verklighet där vi möts av både kaos och konflikt på många olika plan. Det är lätt att känna frustration och hopplöshet inför de krav vi har på oss själva och det vi känner från andra. Att vara en god, ja du vet allt det som vi vill vara och tror att vi måste vara. Hur ska vi räcka till? Vad ska vi prioritera? Var ska vi börja? Vem är jag? Vad vill jag?

Vi är på väg från att vara femsinnesmänniskor till mångsinnes -människor vägen till en medveten multidimensionell människa kan vara klurig väg med alla krav. Med hjälp av Jonas vägledning i din personliga och andliga utveckling hittar du din väg, din öppning mot en större medvetenhet Jonas har under de senaste 58 åren arbetat med transformerande och helande behandlingar. Utvecklat behandlingsformen Sanjoterapi. Han har sedan 12 års ålder medvetet med sin kraft helat andra. De senaste 25 åren har han hållit transformerande och medvetandehöjande kurser samt lett öppna meditationer världen över. Kursen kanaliseras på plats tillsammans med sina andliga vägledare eftersträvas det alltid att genomföra kurserna i största Kärlek, Glädje och Harmoni.

Vi mediterar till speciellt utvald musik som påverkar cellens vibration och hjälper oss att lyssna till vårt inre. Detta medför att vi bättre kan förstå hur vi agerar, reagerar och handlar därefter. Under kursen ges tillfälle för dig att påbörja en helande process som är av högsta prioritet för dig. Denna process tar dig till ditt sanna jag, din själ och all den kunskap och vishet som finns att tillgå i en sådan öppning. Detta är oberoende av vilken nivå du befinner dig på idag.

Ge dig själv en möjlighet att uppnå inre frid, du får med hjälp av enkla metoder och ”redskap” som du får med dig hem att komma vidare mot ett högre medvetande!

Kursledare: Jonas Ugander.
Läs mer om Jonas på; www.sanjo.se.

Var: Energikanalen, Norra Gröngatan 6 i Östersund
När: Tisdag den 18 september
Tid: 18:30 –  ca 21:00
Pris: 400 kr

Boka din plats HÄR

Övriga frågor: Helene Jonsson, tele 063-518684

Sista anmälningsdagen är den 14/9

Varmt välkomna och sprid gärna detta vidare!