En dag att mötas i ljus och kärlek, meditera tillsammans med sammansatt frekvenshöjande musik. Aldrig tidigare så har vi mött så mycket glädje och sorg hand i hand.. Vad beror detta på? Vad händer med oss? I den nya tidens energi. Meditation är djupt läkande genom transformation och därmed medvetandehöjande. Denna helande energi hjälper dig skapa balans och bli av med gamla mönster. Livet ser du med nya ögon, därmed så skapar du ditt liv i medveten glädje.

Vetenskapen har om och om igen konstaterat att vi kan både läka och utvecklas med musik/toner och meditation. MM-Meditation bygger på båda delarna, expanderar ditt medvetande och är mycket läkande.
Vissa känner av processen på en gång för andra tar det några gånger innan de känner av det som händer i kroppen, fysiskt, känslomässigt, mentalt eller andligt (tex tänker gladare tankar, utvecklar bättre självkänsla, ökad kroppsmedvetenhet, fattar stabilare beslut, blir mindre stressad, blir piggare, sover bättre, lindrar värk mm). Enligt forskningen är det bevisat att efter några veckors träning har vi en gladare inställning till livet.

Tänk på att; Ha bekväma kläder, liggunderlag om du vill ligga och meditera.

Kursledare: Helene Jonsson

Var: Energikanalen, norra gröngatan 6 i Östersund
När: Söndag den 9 september
Tid: 10:00-18:00
Pris: 1200 kr

Anmälan: https://www.bokadirekt.se/places/energikanalen-13648/meditationsdag-den-nya-tidens-energi-228266?sr=24719

Sista anmälningsdagen är den 5/9

Varmt välkomna och sprid gärna detta vidare!