En kväll att mötas i ljus och kärlek, meditera tillsammans med speciellt kanaliserad, frekvenshöjande musik. Aldrig tidigare så har vi mött så mycket glädje och sorg hand i hand.. Vad beror detta på? Hur kliver vi ut ur normens värld och in i den flerdimensionella världen. Där vi kan skapa det vi önskar på själslig nivå.  In i den nya tidens energi. MM-meditation är djupt läkande genom att meditationerna är djupt transformerande och därmed medvetandehöjande. Denna energi hjälper dig skapa balans, bli av med gamla mönster. Vi kommer under denna kväll lyfta fram, du lyssnar till din själs vibration genom MM-meditation. Livet ser du med nya ögon, därmed så skapar du ditt liv i medveten glädje.

Datum

25/1   8/2   22/2   8/3   22/3   5/4   19/4   3/5   17/5   31/5

Meditationen börjar 18:30 och pågår till ungefär 20:30

Föranmälan görs till Helene info@energikanalen.se eller tel 063-518684 senast tisdagen samma vecka som meditationen kl: 15:00
Begränsat antal platser
Pris: 250kr (Ta gärna med kontanter så är det enklare.)

Plats: Norra Gröngatan 6 (c/o Lugnet på Gröngatan, Inne på gården)

Hjärtligt Välkommen // Helene

MM-Meditationskonceptet finns som öppna kvällar, endagskurser, helgkurser samt veckokurser.

Är en personligt och andligt utvecklande meditationsform.  Meditationerna återkopplar dig till din själ. Ditt eget inre universum.  MM-meditation är djupt transformerande och mycket läkande.