Vi lever alla i en snabbt skiftande verklighet där vi möts av både kaos och konflikt på många olika plan. Det är lätt att känna frustration och hopplöshet inför de krav vi har på oss själva och de vi känner från andra. Att vara en god, ja du vet allt det som vi vill vara och tror att vi måste vara

Hur ska vi räcka till? Vad ska vi prioritera? Var ska vi börja? Vem är jag? Vad vill jag?

Under en medvetandehöjande helgkurs med Jonas Ugander får själen chans att göra sig hörd. Din själ har all kunskap, all vishet, allt du behöver för att få svar på alla dina frågor och funderingar. Vi är på väg från att vara femsinnesmänniskor till mångsinnesmänniskor. Med hjälp av Jonas vägledning kan du hitta din väg, din öppning mot en större medvetenhet.

Jonas har under de senaste 35 åren arbetat som healer, men har ända sedan han var liten haft kraft att hela andra. De senaste 20 åren har han hållit medvetandehöjande kurser och lett öppna meditationer. Han eftersträvar att alltid genomföra kurserna i största Kärlek, Glädje och Harmoni.

Vi mediterar till speciellt utvald musik som påverkar cellens vibration och hjälper oss att lyssna till vårt inre. Detta medför att vi bättre kan förstå hur vi reagerar och handlar.

Under helgkursen ges tillfälle för dig att påbörja en helande process som är av högsta prioritet för just dig. Denna process för dig närmre ditt sanna jag, din själ och all den kunskap och vishet som finns att tillgå i en sådan öppning. Detta är oberoende av vilken nivå du befinner dig på idag. Ge dig själv en möjlighet att uppnå mer inre frid, och med hjälp av enkla metoder och”redskap” som du får med dig hem att komma vidare mot ett högre medvetande!

Anmälan till arrangörer i Östersund;
Helene Jonsson info@energikanalen.se Tel 063-518684
www.energikanalen.se
Anna Bergström vackerhosanna@gmail.com Tel 076-6261682

Anmälningsavgift på 1000 kr betalar du till BG 5213-7163 samt att du skickar ett sms till Tel 076-6261682 och skriver ditt namn.
När du anmäler dig så meddela dina önskemål med mat.

Vi startar helgen lördag den 28/3 kl 09,00 slutar söndag 29/3
kl 16,30
Plats; Wikners i Persåsen
Incheckning mellan 08,00 – 09,00
Kurs + 1 natt boende + 1 frukost + 2 lunch + 1 middag + 5 fika + frukt.
Pris m. boende 3 st i stuga inkl. sängkläder = 3000 kr
Pris m. 2 st i stuga inkl. sängkläder = 3200 kr (i mån av plats)
Enkelrum inne på hotellet 3450 kr

Vill du åka till Wikners i Persåsen redan på fredag eller behöver samåka till Kursen. kontakta Anna eller Helene

Kursledare; Jonas Ugander www.sanjo.se