Har du funderingar kring relationer?
Känner du att du sitter fast?
Finns något annat, något du inte får grepp om?
Hur kommer du dit du vill?
Hur kommer olika val påverka dig och ditt liv?
Vilka styrkor har du som kan hjälpa dig på vägen?
Vilka utmaningar har du som du behöver ta dig an?

Intuition, Coachning och kort ett fint verktyg för att du ska få en större förståelse för situationer och hur du tar dig lättsammast vidare till nästa steg..

Mitt syfte med denna konsultation är att du själv med min och kortens hjälp ska hitta vägen till hur du bäst kan disponera din kraft och ditt liv. De de svar du själv ser och upplever i hjärtat ger dig mest kraft och energi.

För att finna svaren så behöver vi vägledning av någon som ser perspektiv som du själv inte ser på grund av olika orsaker. Det ofta både spännande och omtumlande för du har alla svaren inom dig. Så ibland är det en bekräftelse på det som du redan känt på dig. Genom tarotkorten och kommunikationen med vår andlige värld så kan du får svar på frågor om din vardag, ditt kärleksliv, familj, övriga relationer, ekonomi, arbete, företagande, personlig och andlig utveckling mm

Min intention är att alltid göra mitt bästa som Clairvoyant vägledare så du får den Coachning och vägledning som du behöver just nu.

Välkommen på en vägledning!

Du kan boka 30 minuter, 55 minuter samt 80 minuter. Behöver du svar på några frågor, då bokar du 30 minuter, allmänt + frågor då bokar du 55 minuter vill du ha en detaljerad vägledning för tex 2018 då bokar du 80 min eller om du vill ha en läggning med healing då bokar du 80 min.

Vill du ha kontakt med en speciell anhörig så skriver du detta i meddelanderutan när du bokar samt att du tar med ett foto på personen i ett kuvert.

Vill du ha en telefonkonsultation så bokar du telefonkonsultation och skriver önskemål i meddelanderutan.

https://www.bokadirekt.se/places/energikanalen-13648